Soto ajam oedang (gekruide maaltijdsoep met kip en garnalen)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 112 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sajoer kari daging ajam (Gekruide groenten met kip)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sajoer kerrie (Gekruide groenten met kerrie en garnalen)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Gekruide groenten met kip - sajoer kari daging ajam

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Sajoer goelai (Gekruide boontjes met eieren en aardappel)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan