Sajoer toemis peultjes dan oedang (Gekruide peultjes met garnalen)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 104 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / groente / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oedang kerrie (Garnalen in kerriesaus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Oedang tjoeka (Gepelde garnalen in pikante saus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sambal taotjo (sambal met bonenpasta)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Chinese soep van prei en garnalen

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan