Jane Baxter en John Vincent - Leon happy salads

Leon happy salads

100 heerlijke salades

Een boek van Jane Baxter en John Vincent

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Leon happy salads, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een saladeboek dat u meevoert naar een onbewoond eiland. Dat is wat Leon, de Britse natural fastfood-keten, voor ogen had. Met ruim honderd nieuwe recepten waar iedereen blij van wordt, van klassiekers tot lunchtrommelideeën en salades voor vrienden en familie. Elke salade is een maaltijd op zich. Het boek staat boordevol tips en ideeën voor heerlijke toppings en dressings. Leon is de toekomst van fastfood - een toekomst waarin groenten overduidelijk een grote rol spelen.

Dit boek is voor mensen die houden van salades en voor mensen die de wereld van de salades willen ontdekken.
- Kookboek van de Britse natural fastfood keten Leon, samengesteld door de medeoprichter van Leon, John Vincent, en zijn partner, voedingsadviseur en cateraar Jane Baxter. De titel ‘Happy salads’ dekt de lading. Het vrolijk vormgegeven boek bevat honderd likkebaardend lekkere recepten van salades in soorten en maten om direct te willen maken. Dat is mede te danken aan de toegankelijke fotografie. Na de inleiding waarin uitleg over samenstelling van salades en over een wel erg royaal gevulde voorraadkast die wordt geadviseerd de hoofdstukken: Klassiekers, Natuurlijk en snel, Lunchtrommel, Voor vrienden, Voor familie, Krokante extraatjes, en Dressings. Per recept het aantal personen (vaak twee), (voor)bereidingstijd, ingrediëntenlijst, bereidingswijze en tips. Geen voedingswaarden. Receptuur is toegankelijk met goed verkrijgbare (regelmatig veel) ingrediënten. Afgekorte letters vormen bij elk recept de volgende verklaringen TV (tarwevrij), GV (glutenvrij), ZV (zuivelvrij), V (vegetarisch). Een inspirerend kookboek. Er zijn meer Leon-kookboeken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken