Naumann & Göbel - Voor Studenten

Voor Studenten

voordelig en gemakkelijk

Een boek van Naumann & Göbel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Voor Studenten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wil je niet elke dag kant-en-klare maaltijden eten? Dan is dit boek je redding. Met deze recepten is koken een fluitje van een cent en het resultaat is natuurlijk veel lekkerder dan iets wat je kant-en-klaar koopt. Je kunt eenvoudige ingrediënten in een handomdraai omtoveren tot goedkope gerechten die je energie geven voor je hoorcolleges, al je huisgenoten blij maken en soms zelfs net zo lekker smaken als het eten van je moeder of oma.

Kleine snacks voor tussendoor en onderweg, extra voordelige maaltijden voor het einde van de maand, als je geld bijna op is, simpele ideeën voor grote groepen en feestjes, klassieke en internationale favorieten die iedereen lekker vindt, indrukwekkende gerechten voor bijzondere gelegenheden en zoete lekkernijen als verwennerij - met dit boek ben je van alle markten thuis.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken