Sjanett de Geus en Maaike Rijk - FitFood made easy

FitFood made easy

Een boek van Sjanett de Geus en Maaike Rijk

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals FitFood made easy, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Of je nu graag wat wil afvallen, beter wil presteren, van vervelende lichamelijke klachten af wil komen of gewoon op zoek bent naar wat extra inspiratie in de keuken. Om je doelen op een duurzame manier te behalen is het belangrijk dat je niet op plezier en gemak beknibbelt!

Vergeet one-size-fits-all eetschema’s of dieetgoeroes en ga terug naar de basis van pure voeding en gezond verstand met FitFood. We focussen op volwaardige maaltijden die glutenvrij zijn geen geraffineerde suiker bevatten en zo veel mogelijk zuivelvrij zijn.

Geen ellenlange bereidingstijden of exotische ingrediënten maar gerechten die zonder al te veel moeite op tafel staan en die bij iedereen in de smaak zullen vallen.

Er zijn zo veel fijne kookboeken op de markt, waarom er dan zelf eentje maken? Omdat we het vervelend vonden dat bij die recepten vaak de eiwitten misten, of juist geen gezonde vetten bevatten, of uit enkel koolhydraten bestonden.

We wilden geen fad-recepten, maar ons lijf fatsoenlijk voeden met alle voedingsstoffen die het nodig heeft! De volwaardige maaltijd én gemak staat bij ons hoog in het vaandel namelijk. En daar helpen we ook graag andere mensen mee.

FitFood Made Easy doet precies dat: jou van volwaardige voeding voorzien, zonder poespas of gedoe.

Net als onze FitFood-principes is dit kookboek toegankelijk én toepasbaar voor iedereen die zijn levenswijze (verder) wil verbeteren en zijn doelen wil behalen. Alle recepten in dit boek zijn berekend op de energiebehoeftes die een actief lichaam nodig heeft. Dit vertaalden we naar lekkere, praktische en eenvoudige recepten.

Ook delen we onze persoonlijke tijdbesparende tips met je. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om je doelstellingen te halen. - Dit boek is een aanrader voor iedereen die op een goede, gezonde manier met eten bezig is of zou willen zijn. Ik maak er erg veel gebruik van en dat het beklijft is mijn inziens een teken dat LoveFitFood een topproduct heeft weggezet. Complete gerechten (de roerbak met kabeljauw is mijn favo) maar ook snacks, oa de choco proteinereep zijn gemakkelijk te maken, met ingredienten die eenvoudig te verkrijgen zijn. Ik pas de principes uit het boek zeker voor 80% toe in mijn dagelijks leven en heb nooit het idee dat ik ‘aan het dieten’ ben of energie tekort kom, ondanks intensief sporten. Het preppen, portioneren en zoveel mogelijk puur en onbewerkt eten zijn begrippen die ik moeiteloos heb kunnen toepassen in mijn persoonlijke situatie en niet meer weg te denken zijn. Nooit eerder voelde ik mij zo fit en energiek na een wijziging in mijn manier van eten. Doordat de ingrediënten voor alle recepten zoveel mogelijk vers en onbewerkt zijn ben ik bewuster gaan eten en er meer van gaan genieten. Het lijkt wel of mijn smaakpapillen zich beter zijn gaan ontwikkelen. Fitfood Made Easy bewijst dat gezond eten ook erg lekker kan zijn. LoveFitfood is een verademing en een goed houvast tussen alle onzin die je momenteel leest of hoort over wat wel of niet gezond is om te eten. Verder zijn Maaike en Sjanett ook enorm gemotiveerd en altijd bereid via social media antwoorden te geven op prangende vragen. Conclusie: koop dit boek! Het heeft mij stappen verder gebracht….


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken