Roerbak van kalkoen en broccoli met geroosterde cashewnoten

Je vindt dit recept op pagina 86 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Basisbereiding barba di frate hertshoornweegbree

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisbereiding asperges

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Phulkas en chapatis - Indiaas brood zonder gist

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Eenvoudige koolraap

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër