Cooking for Crowds

hundred-twenty-five meals in one session

Een boek van Mariët Herlé en Carolyn Wiersum

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Cooking for Crowds, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Maaltijden voor grote groepen worden vaak bereid - op scholen, kampen, in jeugdherbergen, voor vluchtelingen, maar ook voor jubilea, verjaardagen, enzovoort. Steeds meer amateurs koken voor grote groepen. Daarom wordt het interessant recepten, boodschappenlijstjes, begrotingen en bereidingswijze te delen. In Den Haag kookt een internationaal gezelschap vrijwilligers voor daklozen. Zij delen graag hun ervaringen.

De kracht van ‘Cooking for Crowds’ is dat de auteurs voor horecahoeveelheden koken, maar niet op de wijze waarop in de horeca vaak wordt gewerkt, met veel halfproducten en veel bereiding vooraf. ‘Cooking for Crowds’ kookt zoals je thuis doet. Het biedt driegangen menu’s met als kernwoorden gezond, vers en
low budget. Het plezier in koken spettert van elke pagina.

‘Cooking for Crowds’ is het eerste boek met recepten uit de hele wereld voor 125 personen of meer. Behalve recepten biedt het boek talrijke weetjes, zoals:
- hoe lang doen 5 personen erover om 25 kilo aardappels te schillen?
- hoe lang duurt het voor een pan met 30 liter water warm is?
En algemene tips voor inkoop en bereiding, inrichting van de keuken, planning, voorraadbeheer, veiligheid en hygiëne.

Een must voor iedereen die zich voor de uitdaging ziet gesteld een gezond, vers en voordelig menu te koken voor een groot gezelschap.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken