Christelle Huet-Gomez - Pannenkoeken en crêpes

Pannenkoeken en crêpes

Een boek van Christelle Huet-Gomez

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pannenkoeken en crêpes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In vrijwel alle culturen bestaat er wel een variant van de pannenkoek. In Crêpes en pannenkoeken komen ze dan ook in allerlei vormen en maten langs, zowel hartig als zoet.

Hartige en zoete pannenkoekrecepten
In vrijwel alle culturen bestaat er wel een variant van de pannenkoek. In Crêpes en pannenkoeken komen ze dan ook in allerlei vormen en maten langs, zowel hartig als zoet. Courgetteblini’s, pannenkoekensoufflés met gruyère of galettes met geitenkaas, walnoot en honing, om maar eens wat te noemen, maar ook crêpes met gezouten karamel, bosbessenpancakes en crumpets.

Basisbereiding van pannenkoeken
Dit boek begint met vier recepten voor een basisbeslag en twee basisbereidingen voor de heerlijkste crêpes en pannenkoeken. Auteur Cristelle Huet-Gomez geeft in dit boek recepten voor eindeloos veel variaties op de vertrouwde pannenkoek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken