Hans Offringa - Whisky almanak

Whisky almanak

Een boek van Hans Offringa

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Whisky almanak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De WHISKY ALMANAK - 4de geheel herziene editie Dit standaardwerk dat in 10 jaar alweer aan zijn 4de editie toe is, bevat een algemene inleiding en proefnotities met afbeeldingen van zo’n 250 in Nederland goed verkrijgbare whisky’s en whiskey’s, alsmede overzichten van whiskyspeciaalzaken, whiskyclubs en whisky literatuur. Het is samengesteld in nauwe samenwerking met toonaangevende importeurs en producenten. De pagina’s bieden tevens ruimte voor eigen proefnotities. Tot slot is een alfabetisch register van whiskyspeciaalzaken opgenomen.

THE WHISKY COUPLE

Hans Offringa is een tweetalig schrijver en fotograaf met een internationale staat van dienst. Hij publiceerde meer dan 20 boeken over whisky en honderden artikelen in tijdschriften en kranten over de hele wereld. Hij is tevens European Contributing Editor van het Britse tijdschrift Whisky Magazine en is meermalen onderscheiden voor zijn werk, onder andere met de eretitels Beschermheer Whisky Festival Noord Nederland, Honorary Scotsman, Keeper of the Quaich en Kentucky Colonel.

Becky Offringa is van origine zeebioloog met een passie voor whisky, schilderen en fotografie. Ze vormt sinds 2006 met haar echtgenoot The Whisky Couple. Hun foto’s worden wereldwijd door diverse uitgevers afgenomen. Becky verzorgt tevens de layout en redactie van Hans’ boeken en artikelen, alsook de marketing en social media. Het echtpaar ontwikkelt daarnaast marketingmateriaal voor de internationale whisky industrie en geeft master classes over whisky.

Zie ook: www.thewhiskycouple.com


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken