Pasta, doperwten en parmezaan

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 284 in Keukendagboek 2 .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zwaardvis met tomaten & basilicum-pijnboompittendressing

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Doperwtentoast met buffelmozzarella, citroen & basilicum

Een recept uit delicious. magazine - 2016-04

Salade van gekookte groenten met komkommerdressingvariaties

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Doperwtentoast met citroen, basilicum en mozzarella

delicious. magazine - 2011-13