Donna Hay - Life in balance

Life in balance

een nieuwe kijk op vers eten

Een boek van Donna Hay

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Life in balance, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Gezond eten en gebalanceerd leven met Donna Hays life in balance

In dit kookboek van Donna Hay leer je koken met onbewerkte, verse ingrediënten en superfoods. Het boek heeft een nieuwe uitstraling en formaat gekregen, maar de kleurrijke foto's en heerlijke en toegankelijke recepten zijn zoals we die van Donna gewend zijn.

Life in balance is niet alleen geschikt voor de kookliefhebbers, maar ook voor mensen die graag meer willen leren over de producten waarmee ze koken. De recepten worden afgewisseld met katernen vol informatie over superfoods zoals groenten, granen, zaden en noten. Omarm de smaak en rijkheid van onbewerkte, natuurlijke ingrediënten, maar spring ook zo nu en dan uit de band, en verwen jezelf. Vind je eigen perfecte balans, en geniet ondertussen van iedere hap!

Van Donna Hay zijn bij Unieboek | Het Spectrum ook verschenen: Donna Hay Seizoenskookboek; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy;no time to cook; basics to brilliance en basics to brilliance kids.

Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.

'Donna is de Queen of Styling. Ze is geen intimiderende chef, maar staat naast je'. Rudolph van Veen in RTL Late Night

'Je zou dit Het Nieuwe Koken kunnen noemen: geen ingewikkelde toestanden met exotische ingrediënten waarvoor je de halve stad af moet fietsen, wel gezond, lekker en aantrekkelijk eten.Elegance


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken