Henrietta Inman - Zoet & Goed

Zoet & Goed

culinair bakken met natuurlijke ingrediënten, zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers

Een boek van Henrietta Inman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Zoet & Goed, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Henrietta Inman leert je bakken op niveau

Zoet & goed is een kookboek vol met verrukkelijk recepten voor taarten, cakes, brownies en nog veel meer! Niet alleen vind je hier hoe je spectaculaire cakes maakt, maar ook recepten voor energie-boostende muffins en voedzame brownies mogen niet ontbreken.

Wil je wel eens wat anders proberen dan de standaard cake en brownie, en wil je graag aan de slag met gezondere ingrediënten, dan is dit boek iets voor jou. Want als je zoet eet wil je je daar ook goed bij voelen!

Daarnaast staat dit boek vol met recepten die gluten-, zuivel- en lactosevrij zijn en geen geraffineerde suikers bevatten. Hierdoor zijn veel van de recepten ook uitermate geschikt voor veganisten.

 

Henrietta Inman is afgestuurd aan de Professional Patisserie Scholarship in Londen en heeft als Chef Gebak in verschillende prijswinnende keukens gewerkt. Nu heeft ze haar eigen patisserie in Suffolk en worden haar recepten gepubliceerd in onder andere Stella Magazine van The Telegraph


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken