Yvonne Eijkenduijn - Yvestown kookt

Yvestown kookt

verzamelde recepten

Een boek van Yvonne Eijkenduijn

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Yvestown kookt, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kookboek van de maand augustus 2016

Wie Yvonne Eijkenduijn niet kent van haar populaire blog Yvestown, kent haar misschien wel van haar columns in Het Belang van Limburg. Als huiskokkin van Sjiek - het weekendmagazine van de krant - deelt ze elk weekend twee recepten uit haar keuken.
Yvestown kookt bundelt de beste columns en de lekkerste recepten. Minifalafel burgers voor veggies, een granolapotje voor snelle ontbijters, kipsaté met bier en honing voor op de BBQ of hummus van zoete aardappel voor wie wil detoxen. Jong, oud, man, vrouw, moeilijke eter of niet: Yvonne kookt voor ieder wat wils! Eerlijk eten zonder te veel toeters en bellen, waarvoor ze alleen maar ingrediënten gebruikt die te koop zijn in de supermarkt. De verhalen over eten, de zalige eenvoudige recepten en de fleurige foto’s kleuren dit boek.

Yvonne Eijkenduijn is een food-, lifestyle- en interieur-blogger, columnist en auteur. Woont samen met man, poes en konijn in een oud brouwershuis in Lommel.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken