Tim Hayward, Emily Kydd en Sarah Lavelle - Toast

Toast

meer dan 70 verrukkelijke recepten voor op de toast

Een boek van Tim Hayward, Emily Kydd en Sarah Lavelle

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Toast, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het ultieme gemakseten!

Wereldwijd roosteren allerlei toastliefhebbers hun zuurdesem-, spelt- en/of roggebroden om er vervolgens de heerlijkste dingen op te stapelen voor een eenvoudig, smakelijk gerecht of als snack.

Elk recept in dit boek bevat een foto en eenvoudige aanwijzingen, van ontbijttoast met Chocoladepasta & roomkaas, lunchtoast met Avocado, tahin & geroosterde kikkererwten, en hapjes als Minicroque-monsieur & madame, tot maaltijdtoast met Warme hummus & gekruid lamsvlees. Dit boek is ideaal voor toastverslaafden en voor iedereen die nog aarzelt of toast wat voor hem of haar is…

Alles wat lekker en verfijnd is, kan op toast. Dat wordt TOAST.
- In Engeland is brood roosteren meer ingeburgerd dan in Nederland. Deze uitgave toont de mogelijkheden om (geroosterd) brood aan te kleden. De inleiding gaat in op brood roosteren, de serveertemperatuur en het toastrekje. Vervolgens een beschrijving met foto van de twintig geadviseerde broodsoorten. De recepten zijn ingedeeld in vier eetmomenten (ontbijt, lunch, hapjes en maaltijd). Elk recept begint met een korte inleiding, aantal eters/porties, tijdsindicatie. Om aan deze tijdsindicatie te voldoen is kookervaring wel vereist. Duidelijke ingrediëntenlijst en receptuur. Mooie fotografie van het bereide gerecht. De vullingen variëren van eenvoudig tot luxueus, Engels tot Europees en Idiaas, hartig en zoet. Ondanks de indeling in vier eetmomenten zijn de vullingen op elk tijdstip te nuttigen. Met register op recepten. De naamgeving van de recepten verwijst naar een of twee hoofdingrediënten. Door de grote variaties aan vullingen een kookboekje met vele gebruiksmogelijkheden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken