Authentieke gebakken rijst uit Yangzhou

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 244 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ta ke cai chao dong sun - Geroerbakte tatsoi met bamboescheuten

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Pian'er chuan mian - Noedels met geblancheerde reepjes uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Xue cai mao dou - Groene sojabonen met sneeuwgroente

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Groene sojabonen, varkensvlees en tafelzuur uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken