Sfinciuni di San Vito - Palermo's gevulde pizza met een vulling van tomaat en ansjovis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 498 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
quiche

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Seppioline ripiene - Kleine zeekat gevuld met broodkruim, kappertjes en ansjovis

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Spaghetti met radicchio, kappertjes, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-06

Orecchiette met broccoli, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-05

Ansjovis gevuld met rozijnen, noten, knoflook en broodkruim

delicious. magazine - 2014-04