Dieprode gembersparkler

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 210 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .

Keuken:
Indiaas
Gang:
cocktails
Soort:
vegan
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ananasbreeze

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Hazenrugfilet met peer-cranberrysaus

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ananasbreeze met rum

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Neil's zingy juice cocktail

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter