Chili-jam

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 160 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .

Keuken:
Indiaas
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Wortel-preisoep met gember en kipsaté

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2

Zalm, gelakt en gewokte snijboontjes met gember en knoflook

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Pickled Figs

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Wintergroente met vroege asperges (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten