Liesbeth Smit, Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer en Jolien Klamer - Eet als een expert

Eet als een expert

met meer dan 150 makkelijke recepten

Een boek van Liesbeth Smit, Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer en Jolien Klamer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eet als een expert, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I’m a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema’s. I’m a foodie maakt wetenschap lekker!

I’m a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken