Michèle Auriel, P. Raphael, D. Adams en M. Auriel - 2 Portugal - Tapas en zo

2 Portugal - Tapas en zo

Een boek van Michèle Auriel, P. Raphael, D. Adams en M. Auriel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2 Portugal - Tapas en zo, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het team van Tapas en zo is terug, dit keer met een verfrissende kijk op allerlei hapjes uit de Portugese keuken. Op zoek naar een onderwerp dat dezelfde sfeer en warmte zou uitstralen als hun eerste boek Tapas en zo, besloten zij naar het land van port, fado en mediterrane gastvrijheid af te reizen. Ze werden door restauranteigenaar Vitor Silverio onthaald en hij bood hun inzicht in de authentieke en traditionele Portugese gerechten. Op hun beurt vertaalden Michèle, Sanne, David en Piet hun ervaringen en komen zodoende met hun tweede boek: Tapas en zo in Portugal.

Opnieuw is ervoor gezorgd dat de recepten goed toegankelijk zijn en zonder veel omhaal of bijzondere vaardigheden gemaakt kunnen worden. Naast typisch Portugese visgerechten vind je veel andere, verrassende schotels, evenals een handige index met informatie over kruiden en andere ingrediënten.
Tapas en zo in Portugal biedt daarmee een persoonlijke kijk op de Portugese eetcultuur en is wederom een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar de smaak van goed leven.


Tapas en zo is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen kokkin Michèle Auriel, ontwerper Sanne Schuts, fotograaf David Adams en redacteur Piet Raphael. Vier jonge mensen met ieder een eigen expertise hebben de handen ineengeslagen om het leukste tapaskookboek van deze tijd te maken, want hun overtuiging is dat je met vertrouwen in eigen kennis en inzicht alles voor elkaar kunt krijgen.
Op deze manier is destijds ook het eerste boek Tapas en zo ontstaan, waarover de Nederlandse pers zeer lovend was:

‘De recepten zijn van grote eenvoud en Auriel beperkt zich niet alleen tot tapas…’
– de Volkskrant

‘… prachtige foto’s… uitgekiende vormgeving…’
– Haagsche Courant

‘Een ontzettend leuk en eigentijds tapaskookboek vol informatie, tips, adviezen en overheerlijke recepten!’
– Viva España

‘Combinaties van traditionele gerechten zorgen voor culinaire verrassingen.’
– Elegance

‘Een absolute aanrader!’
– Veronica Magazine


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken