A. Goyvaerts, Barbara Serulus, Mayken Craenen en Johanna Goyvaerts - De helden van het echte eten

De helden van het echte eten

alle dagen honger

Een boek van A. Goyvaerts, Barbara Serulus, Mayken Craenen en Johanna Goyvaerts

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De helden van het echte eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het boek van de populaire en bekroonde foodblog Alle Dagen Honger, met 20 reportages van mensen die op een passionele manier met ‘echt’ eten bezig zijn. Van een koffiebrander tot duurzame vissers, van een wood fire bakker tot een kleinschalige koeienboer, van innovatieve zeeboerinnen tot een traditionele molenaar.

Johanna, Barbara en Mayken brachten een dag door bij elk van deze authentieke producenten en maakten er een uitgebreide reportage over wie deze mensen zijn, wat ze doen en waarom. Behalve reportages bevat dit boek ook volop tips, tricks en recepten. Na elke reportage nemen Barbara en Johanna het product mee naar huis en gaan ze aan de slag met de tips van de vakman om een eenvoudig, puur en lekker gerecht te bereiden. De makers staan tussendoor ook af en toe stil bij de voedingsvraagstukken van vandaag en morgen, op hun kenmerkende positieve manier.

Johanna Goyvaerts en Barbara Serulus (reportages en recepten) en Mayken Craenen (beeld en lay-out) lanceerden in 2011 hun foodblog Alle Dagen Honger, waarop ze verslag uitbrengen over hun zoektocht naar goede producten, over hun eigen ervaringen met eten en over hun foodhelden. In 2012 en 2013 wonnen ze de Weekend Blog Award voor de beste foodblog. Ze zijn ook de drijvende kracht achter het foodfestival Krachtvoer.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken