Jan Bartelmans en Roberto Payer - Pure Italiaanse Keuken

Pure Italiaanse Keuken

Pura Cucina Italiana

Een boek van Jan Bartelmans en Roberto Payer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pure Italiaanse Keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Koken in puur Italiaanse stijl Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de geweldige gerechten van Roberto’s Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingrediënten voor de recepten en de wijnen voor bij de gerechten vandaan komen. In Roberto’s Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer: de ‘Godfather’ van het restaurant, waar chefkok Franz Conde de scepter zwaait. De door Conde opgeschreven recepten gaan vergezeld van wijntips en er veel aandacht voor de pure ingrediënten. Het boek bevat behalve soepen (zuppe), voorgerechten (antipasti), pasta’s en risotto’s (primi), hoofdgerechten met vis en vlees (secondi) en desserts (dolci) ook bijgerechten (contorni) en informatie over kazen, ijs en granita. Elk recept is makkelijk thuis te maken en door de prachtige fotografie van Jan Bartelsman zul je geïnspireerd raken om direct aan de slag te gaan. - Koken in puur Italiaanse stijl


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken