Roberta Schira en Theo Boogaard - 7 regels om een goede keuken te (h)erkennen

7 regels om een goede keuken te (h)erkennen

Een boek van Roberta Schira en Theo Boogaard

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 7 regels om een goede keuken te (h)erkennen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Voor iedereen die van eten houdt: van professional tot leek. En… goed gegeten? Iedereen heeft tegenwoordig een mening, online en offline, over restaurants, hun menu en chef. Maar hoe leer je nou echt te beoordelen of iets op culinair vlak de moeite waard is? 7 regels om een goede keuken te (h)erkennen biedt uitkomst: Roberta Schira geeft eenvoudige, universele regels die een culinaire ervaring en een review kunnen beïnvloeden: - ingrediënten - techniek - genialiteit - evenwicht en harmonie - sfeer - plan - waarde Met goed gevonden metaforen, duidelijke voorbeelden en interessante anekdotes van onder andere Massimo Bottura, Margot Jansen en Jamie Oliver, beschouwt Schira alle factoren om tot een beoordeling te komen. Leer om de gedachte te herkennen die achter een gerecht, een restaurant of een idee kan zitten. Zo wordt ‘goed’ een herkenbare, objectieve en universele waarde die je met iedereen kan delen. - Voor iedereen die van eten houdt: van professional tot leek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken