Lisette Bossert, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Toen was koken heel gewoon

Toen was koken heel gewoon

Een boek van Lisette Bossert, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Toen was koken heel gewoon, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Welke geuren en smaken doen schrijfster Miep Diekmann denken aan haar jeugd op de Antillen? Wat zijn volgens theatermaker Beppe Costa de overeenkomsten tussen koken en het maken van een voorstelling? en waar komt toch die fascinatie voor wild vandaan bij smaakprofessor Peter Klosse?

Voor Toen was koken heel gewoon tekende chef-kok Lisette Bossert bijzondere gesprekken op die ze voerde over smaakherinneringen en de rol van (lekker) eten in het leven. Elk gesprek is voorzien van bijpassende recepten van gerechten met een nostalgisch uitgangspunt en een moderne twist.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken