Laura Lamont - Het nieuwe koolhydraatarme kookboek

Het nieuwe koolhydraatarme kookboek

Een boek van Laura Lamont

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het nieuwe koolhydraatarme kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bent u het vasten zat? Kriegel door uw crashdieet? Op zoek naar een innovatief low-carbdieet dat eenvoudig is, langdurig werkt en uw algehele gezondheid verbetert? Dit boek van Laura Lamont biedt de oplossing.

* Val 1 kilo per week af - blijvend
* Versnel uw stofwisseling en krijg meer energie
* Stabiliseer uw bloedsuikerspiegel en voorkom eetbuien
* Krijg een zichtbaar gezondere, stralende huid
* Geniet van koolhydraten en snoep, zoals brood en chocolade!
- Schrijfster Laura Lamont is gediplomeerd voedingstherapeut en voedingscoach. Haar dieet is gebaseerd op het principe van weinig koolhydraten, veel vet en veel eiwitten. Ze belooft gewichtsverlies zonder hongergevoel en het verbeteren van de algehele gezondheid. De methode is voor het hele gezin bedoeld als blijvend voedingspatroon. Behalve recepten bevat het boek ook een overzicht van basisproducten, ingedeeld in kleuren, om zelf gezonde maaltijden samen te stellen. In hoofdstuk 1 volgen, na een uitleg over het nieuwe dieet, de verantwoording en de wetenschappelijke onderbouwing, tien dieettrucs. Per hoofdstuk wordt de gang van een menu behandeld, steeds beginnend met een korte inleiding. De recepten zijn zeer volledig als het gaat om aantal personen, calorieën, voorbereidingstijd en kooktijd. De benodigde ingrediënten staan boven het recept. Met stap-voor-stapbereiding en aantrekkelijke kleurenfoto’s. Het register is op alfabet zonder verdere indeling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken