Pauline Weuring - Uit Pauline's keuken

Uit Pauline's keuken

Een boek van Pauline Weuring

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Uit Pauline’s keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een van de populairste foodblogs van Nederland.

Vijf jaar geleden begon Pauline Weuring met het delen van haar recepten op www.uitpaulineskeuken.nl. Inmiddels bezoeken dagelijks tienduizenden mensen haar blog op zoek naar culinaire inspiratie. Tijd voor een boek dus, een echt boek, dat vies mag worden in de keuken en waar je op zondag mee op de bank ploft.
‘Live, Love, Eat!’ is het levensmotto van Weuring. Een dag niets lekkers op tafel is een dag niet geleefd. Dit boek boordevol fijne gerechten gaat je daarbij helpen. De recepten zijn gemakkelijk en in no time klaar. Want koken moet leuk zijn en vooral niet te ingewikkeld. Lazy sunday-ontbijtjes, gezonde salades en eenvoudige, maar lekkere maaltijden voor doordeweeks, om je vingers bij af te likken! Daarnaast deelt Weuring haar tips voor het geven van de ultieme dinner party, de basisvoorraad die je altijd in huis moet hebben en fancy hotspots die je niet mag missen.

Pauline Weuring (1981) is een van de grootste social food influencers van Nederland. Op haar blog uitpaulineskeuken.nl ontvangt zij dagelijks tienduizenden bezoekers. Met lekkere recepten weet zij anderen te inspireren om de keuken in te duiken. Uit Paulines keuken is haar tweede boek. Eerder schreef zij de bestseller Het voedselzandloperkookboek (meer dan 100.000 exemplaren verkocht).


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken