Cakes in Bloom
taarten maken met de mooiste bloemdecoraties
Een boek van Peggy Porschen en Georgia Glynn Smith
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Cakes in Bloom, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In dit fenomenale boek onthult Peggy Porschen het geheim van haar allermooiste bloementaarten. Stapsgewijs legt ze haar suikerwerktechnieken uit, zodat je haar fraaie bloemen ook zelf kunt maken: rozen, viooltjes, frangipani - meer dan dertig soorten. Porschen presenteert vierentwintig van haar lekkerste taartrecepten en beschrijft veelgebruikte deegsoorten en beginnerstechnieken zoals het werken met laagjes en glazuur.
Cakes in Bloom is de ultieme gids en inspiratiebron voor iedereen die zich beroepsmatig of uit liefhebberij bezighoudt met taarten en taartdecoratie.
Peggy Porschen is ‘s werelds meest toonaangevende patissier en taartdecorateur. Zij schrijft voor Vogue, Hello! en andere tijdschriften en won diverse prijzen. Ze verschijnt vaak in Britse bakprogramma’s op tv.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.