Diana Dubois - Wat de Surinaamse pot schaft

Wat de Surinaamse pot schaft

Een boek van Diana Dubois

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wat de Surinaamse pot schaft, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wat de Surinaamse Pot Schaft is een novelle en een kookboek ineen!

Het eerste deel verhaalt over de erotische, hilarische, maar soms ook aangrijpende belevenissen van zeven weergaloos optimistische vriendinnen van in de dertig.

De Surinaamse en Nederlandse vrouwen komen op een avond bij elkaar om Surinaamse gerechten te bereiden voor de cateringklus van hoofdpersoon Nadia. Tijdens het koken blikken ze terug op vervlogen liefdes en vertellen ze elkaar hun verhalen. Verhalen over lust, illusies, overspel en onmacht. Stuk voor stuk pittige ingrediënten die opvallen door de uiterst herkenbare manier waarop ze zijn geschreven.

Het tweede deel - De recepten is er om verder te smullen!

Hierin staan de overheerlijke Surinaamse gerechten die de vriendinnen in het verhaal bereiden. Deze schat aan recepten helpen je een imago op te bouwen van fantasievolle kokkin (of kok!). Aan de hand van de helder beschreven recepten, de kleurenfotos van ingrediënten en de Verklarende Woordenlijst tover je voortaan zelf in een handomdraai een overheerlijke pom, kippastei of okersoep op tafel!

Geef je over aan je verbeelding. En laat je hierbij niet belemmeren door onbekend klinkende namen van ingrediënten. Want denk eraan: we hebben het allemaal nodig, dat verzetje zo nu en dan!

Njang switi! Eet smakelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken