Kris Snoeck - Joost Arijs

Joost Arijs

de essentie

Een boek van Kris Snoeck

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Joost Arijs, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs. Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor alle zintuigen. In dit boek geeft hij enkele van zijn heerlijke recepten prijs. Zodat je je gasten kan verrassen door zelf de mooiste en lekkerste taarten, chocolade, macarons en ijssoorten te maken.Joost Arijs volgde een patisserieopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge. De knepen van het vak leerde hij als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve. In 2011 opende hij zijn eigen patisseriezaak in Gent. Die werd al snel uitgeroepen tot de beste patisserie van België door restaurantgids Gault & Millau.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken