Joanna Farrow en J. Farrow - Sauzen

Sauzen

van klassiek tot internationaal

Een boek van Joanna Farrow en J. Farrow

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sauzen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

SAUZEN begint met een inventarisatie van de beste ingrediënten voor het maken van de perfecte saus. Sauzen bieden eindeloze variatiemogelijkheden om gerechten in smaak, kleur en textuur aan te passen. Op een heldere manier worden de basisprincipes van het saus maken uit de doeken gedaan. Hoe maakt u een bouillon? Hoe maakt u een roux? Deze en vele andere kooktechnieken komen aan bod en bieden beginners houvast in de praktijk. Voor iedereen heeft SAUZEN een opmerkelijke verzameling recepten om smaakvolle of spannende combinaties te creëren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken