Peter Auer en Martina Görlach - Sauzen

Sauzen

fluwelig, schuimend, romig

Een boek van Peter Auer en Martina Görlach

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sauzen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Iedere (hobby)kok weet het: met een saus kun je een gerecht maken of breken. Hoe fantastisch je gerecht ook is, als de saus er niet bij past, of als deze mislukt is, blijft er van het gerecht weinig over. Op zoek naar succes grijpen koks vaak naar halffabricaten om hun sauzen te redden. Dat dit niet nodig is, bewijst het boek Sauzen.

Sauzen gaat uit van de basis – een goede zelfgetrokken bouillon – en laat op een eenvoudige manier, stap-voor-stap zien hoe je de belangrijkste sauzen (Hollandaise, mayonaise, bearnaise, velouté, bechamel) maakt, maar geeft daarnaast ruim 180 recepten voor aromatische fonds, stevige smoorsauzen, verfijnde roomsauzen, fruitige vinaigrettes, kruidige pesto en een luchtige sabayon. Stapsgewijs ziet u de volmaakte begeleiders van vlees, vis, salade, groente, pasta en nagerechten ontstaan.

Peter Auer is kok en heeft gewerkt in bekende restaurants in Duitsland en de rest van de wereld. Hij is als leraar verbonden aan de Academie van de Duitse Hotel en Restaurant Association en geeft kooklessen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken