Maisie Parrish - Kindertaarten

Kindertaarten

Een boek van Maisie Parrish

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kindertaarten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een fantastische verzameling kindertaarten en figuurtjes van de wereldberoemde Maisie Parrish.

Ga meteen van start, ook al bent u een beginner: elk schattig figuurtje begint met een eenvoudig balletje rolfondant.

Maak een heel tafereel of kies een van de figuurtjes uit de ruim 25 ontwerpen.

Maisies duidelijke, stapsgewijze uitleg helpt u bij het maken van de aantrekkelijke, grappige en karakteristieke taarten!
- Een boek met dezelfde opzet als ‘Feesttaarten’ van deze auteur. Er wordt veel aandacht besteed aan het maken van figuurtjes van fondant. In de eerste hoofdstukken wordt uitgelegd hoe rolfondant wordt gemaakt, bewerkt en beschilderd en welke materialen daarvoor nodig zijn. Daarna volgen enkele hoofdstukken over de ondergrond van de taart, cake en het opbouwen en bekleden. Dan volgen nog zeven uitgebreide hoofdstukken waarin het maken van figuurtjes voor een themataart als draken-, boerderij-, Halloween- en kersttaart stap voor stap beschreven worden.

De beschrijvingen zijn goed te volgen, zowel door de duidelijke tekst als vele bijpassende foto’s. Er zijn foto’s in allerlei formaten, zowel van details als van de hele taart. Bevat een literatuurlijst met boeken van dezelfde uitgever, info over de auteur en een register. Een mooi boek voor liefhebbers, zowel voor beginners als gevorderden, waarbij het accent op het boetseren van figuurtjes als decoratie op een taart ligt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken