Harry Belmans en H. Verdurme - De lekkerste pizza's

De lekkerste pizza's

Een boek van Harry Belmans en H. Verdurme

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De lekkerste pizza’s, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De lekkerste traditionele en verrassende pizzarecepten in één kookboek gebundeld. In een handomdraai gemaakt met stuk voor stuk kwalitatieve ingrediënten. Voor een heerlijk rondje pizza!

Een perfecte pizza op tafel zetten, dat is de uitdaging waar kok Harry Belmans en culinair fotograaf Heikki Verdurme zich met een bijzondere goesting aan hebben gewaagd. Het doel: gezonde homemade pizza’s met bijzondere toppings van kwalitatieve ingrediënten. Het werd een warm - op z’n Italiaans - thuiskomen bij de echte klassiekers en een aangenaam verrast worden bij nieuwe originele pizzacreaties. Het resultaat: meer dan vijftig exemplaren die de naam ‘lekkerste pizza’ waardig zijn. Snel, simpel en makkelijk op tafel te zetten. Eigentijds aan de man, de vrouw en het kind gebracht, want pizza’s eten én maken moet een feest zijn.

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/de-lekkerste-pizzas


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken