Aranka van der Pol, M. van de Pol-Pouwels, Matthew van den Nieuwenhuizen en Greet Pol-Pouwels - Prettig afvallen met Greet

Prettig afvallen met Greet

gezond, slank en fit met meer dan 350 recepten

Een boek van Aranka van der Pol, M. van de Pol-Pouwels, Matthew van den Nieuwenhuizen en Greet Pol-Pouwels

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Prettig afvallen met Greet, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het menuplan van Greet is onderscheidend. Dit keer geen crashdieet of het weglaten van voedingsmiddelen die je lichaam eigenlijk hard nodig heeft, maar op een juiste en verantwoorde wijze bewust worden van wat jij precies eet op een dag. Bij mij heeft het in ieder geval de ogen geopend. Zo kwam ik erachter dat ik nog behoorlijk wat suiker wegwerk op een dag. Wat mij ook meteen opviel, is het enorme enthousiasme waarmee Greet zich voor het door haar ontwikkelde menuplan inzet. Je ziet dat zij er voor de volle honderd procent achterstaat en ook weet waarover ze praat. Door haar jarenlange ervaring geeft zij een vertrouwd gevoel en wordt gezonder eten en daarbij misschien zelfs wat kilootjes verliezen een feest. Pluspunten: Toegankelijk, Compleet, PraktischVul hier uw nieuwe recensietekst in.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken