Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het bio kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Waarom is ‘bio’ beter? Omdat het goed is voor het milieu, goed voor onze gezondheid en goed voor de smaakpapillen!
Biologische groenten, fruit, vlees en gevogelte zien we tegenwoordig overal. In dit boek maakt u ook kennis met biologische granen, peulvruchten en een aantal biologische zuivelproducten en smaakmakers. Sommige ingrediënten zijn eeuwenoud maar in de vergetelheid geraakt, andere zijn bij iedereen bekend of juist heel
bijzonder. Allemaal zijn ze verrassend goed te gebruiken in de hedendaagse keuken. Parelgort, mungbonen, amarant, rijstemeel, alfalfa, wakame, zijden tofoe
zullen geen geheimen meer voor u hebben.
Met de recepten in dit boek kunt u al die biologische producten uitproberen en uzelf overtuigen: bouillon van kombu met groenten, salade van quinoa met gekonfijte sinaasappelschil en munt, kalfsfricassee met volkorenrijst, kerstomaatjes en parmezaan, citroentaartjes met maanzaad…
Binnenkort staat ook bij u thuis ‘bio’ op het menu!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.