J.A. Smit-van Dam Merrett en Fotograaf Philip Gentis - Wat maak je menu weer?

Wat maak je menu weer?

Een boek van J.A. Smit-van Dam Merrett en Fotograaf Philip Gentis

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wat maak je menu weer?, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.



Jennifer Smit – van Dam Merrett doet niets liever dan de mensen om haar heen verwennen met gerechten vol liefde. Naast familie en vrienden genieten ook andere levensgenieters van haar originele, landelijke kookgeheimen. Jarenlang had Jennifer een succesvol cateringbedrijf en gaf ze met Kookstudio De Lekkernije cursussen in haar eigen gezellige woonkeuken , want het is tenslotte pas ècht genieten wanneer je het deelt!
Delen en genieten zijn daarom precies het uitgangspunt van dit prachtige nieuwe kookboek. Na het grote succes van Wat Maak Je Menu? bevat dit tweede boek maar liefst achtentachtig nieuwe gerechten – gerangschikt in zestien afgestemde menu’s om van te watertanden – die iedereen kan maken en iedereen zullen smaken. In Wat Maak Je Menu Weer? zijn Jennifer’s heldere, eenvoudige omschrijvingen gebleven, net als de mooiste producten van de vier seizoenen en het indrukwekkende eindresultaat om van te smullen (en dat het stiekem best makkelijk en snel te bereiden is, maar dat houden we onder ons).
Deel, geniet, en maak prachtige nieuwe herinneringen - aan tafel!




- Quote: Julius Jaspers:

“Ik heb een berg kookboeken. Allemaal stofvangers. Ik gebruik er eigenlijk maar vijf. En dit boek is precies als één van die vijf boeken. Een gebruikersboek. Snel, mise en place en overheerlijk.”

Quote 2 Julius Jaspers: “ Het lekkerst eet ik bij mensen thuis, bij mensen aan tafel. Home cooking, daar gaat het om en daar gaat het bij “ Wat Maak Je Menu Weer” ook om. Al in de eerste drie regels van het boek proef je de ambiance.”


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken