Felix Alen en Liesbeth Hobert - Het ultieme witloofboek

Het ultieme witloofboek

Een boek van Felix Alen en Liesbeth Hobert

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het ultieme witloofboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hét standaardwerk over witloof: de legende, de geschiedenis en de teelt. Met méér dan 50 witloofrecepten uit de klassieke en wereldkeuken én de lievelingsgerechten van topchefs. Vernieuwde en uitgebreide editie!

Noem het witlof of Brussels lof, chicorée of Belgian endives … Het is een feit dat een van onze fijnste groenten tot ver over de grenzen als een delicatesse wordt beschouwd. En terecht. Een standaardwerk over dit mooie terroir-product kon dan ook niet uitblijven. Journaliste Liesbeth Hobert, topchef Felix Alen en fotograaf Frank Croes hebben, vanuit een gezamenlijke interesse, hun krachten gebundeld met het boek Witloof from Belgium als resultaat.
Dit alom geprezen en internationaal bekroonde werk is nu aan een nieuwe uitgave toe. De geschiedenis werd verder uitgediept, andere telers bezocht, nieuwe recepten getest. Felix Alen serveert vijftig gerechten, van klassiek tot trendy en voorziet ze royaal van handige tips bij de bereiding ervan.

Frank Croes brengt alles schitterend in beeld. Als extraatje geven tien van onze topchefs hun favoriete witloofrecept prijs. Het ultieme witloofboek geeft deze fijne groente van bij ons de plaats en het eerbetoon die het verdient. Voortaan hoeft niemand nog op zijn witloofhonger te blijven zitten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken