S. Braimbridge - De echte Italiaanse keuken

De echte Italiaanse keuken

Een boek van S. Braimbridge

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De echte Italiaanse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Veel Italiaanse recepten zijn afgeleid van de traditionele manier waarop Italianen koken. Seizoeningrediënten worden op uiterst simpele wijze met elkaar gecombineerd. Het dagelijkse ritueel van de gang naar de markt voor verse producten en het bereiden ervan voor familie en vrienden maakt eten tot een onlosmakelijk deel van het leven in Italië.
Italië is verdeeld in verschillende regiols, elk met zijn eigen, kenmerkende keuken. Diverse invloeden, zoals de specerijenhandelaars uit het Oosten, de invasies door de Grieken en de Saracenen, en de nabijheid van landen als Frankrijk en Oostenrijk, hebben in de loop der jaren bijgedragen aan de grote diversiteit die de Italiaanse keuken tegenwoordig kenmerkt. 
Dit boek is een verzameling recepten die uit de hedendaagse Italiaans keuken komen. Elk recept is mooi gefotografeerd en vaak krijgt u handige tips over ingrediënten en technieken. Duidelijke stap-voor-stapinstructies en gedetailleerd beschreven werkwijzen, met daarbij een uitgebreide verklarende woordenlijst, helpen u om thuis met succes de smaak van Italië te creëren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken