Antipasti
verrukkelijke hapjes uit de Italiaanse keuken
Een boek van Nicoletta Tavella, P. Jansson en N. Tavella
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Antipasti, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Antipasti
Dit boek onthult de geschiedenis van de antipasti en geeft recepten van de heerlijkste streekgebonden antipasti, antipasti met vlees, met vis, schaal- en schelpdieren, en ten slotte vegetarische antipasti.
Weinig ingredi en en toch veel smaak door te kiezen voor kwaliteit, versheid en puurheid - dat is het geheim van de Italiaanse keuken!
Nicoletta Tavella, geboren en getogen in Itali heeft haar eigen Italiaanse kookschool in Amsterdam, La Cucina del Sole (www.cucinadelsole.nl). Ze schrijft over de Italiaanse keuken en de wijnen van haar land voor verschillende bladen en culinaire weblogs.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.