C. Whitney en P. D'Adamo - Het Bloedgroepdieet bij ouder worden

Het Bloedgroepdieet bij ouder worden

Een boek van C. Whitney en P. D'Adamo

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Bloedgroepdieet bij ouder worden, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

PETER D’ADAMO
Het BLOEDGROEPDIEET
bij ouder worden
Bestrijd veelvoorkomende klachten met Het Bloedgroepdieet
Met dit nieuwe boek richt de auteur van de bestseller Het Bloedgroepdieet zich op het tegengaan en voorkomen van allerlei klachten bij het ouder worden. Hij biedt volgens zijn eet- en leefregels voor elk van de vier bloedgroepen voedingsplannen en aanwijzingen, die klachten bij het ouder worden kunnen verminderen en bestrijden, passend binnen zijn bloedgroepdieet. Hierbij maakt hij gebruik van de allernieuwste inzichten op zijn vakgebied en op die van verouderen.
Tevens bevat Het Bloedgroepdieet bij ouder worden aanbevelingen voor een gezonder, bloedgroepgerelateerd eetpatroon zodat de klachten niet alleen bestreden worden maar ook wegblijven.
Dr. Peter D’Adamo is natuurgeneeskundige, onderzoeker, docent en auteur, meestal met co-auteur Catherine Whitney, van Het Bloedgroepdieet, Het Bloedgroepdieet kookboek en Het Bloedgroepdieet - de leefregels. Zijn boeken zijn wereldwijde bestsellers. Daarnaast verschenen per bloedgroep bijbehorende zakboekjes.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken