Haricots aux couennes - Witte bonen met varkenszwoerd

Je vindt dit recept op pagina 149 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fondue Gouda

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Eenvoudige Zwitserse fondue

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Garlic mixture / Knoflook mengsel

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Hollandse kaasfondue

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek