Gevulde pastarol

Je vindt dit recept op pagina 64 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Courgettebloemen gevuld met basilicumricotta

delicious. magazine - 2014-06

Agnolotti van aubergine, basilicum, pecorino en ricotta salatav

delicious. magazine - 2011-06

Tuinerwtenspread

Een recept uit  - Vol Smaak

Spaghetti met ricotta en kruiden

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta