F. Croes, Ligatuur en Phaedra en K. Verhelst - Stoomkoken voor iedereen

Stoomkoken voor iedereen

recepten voor elke dag, voor feestjes en voor kinderen

Een boek van F. Croes, Ligatuur en Phaedra en K. Verhelst

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Stoomkoken voor iedereen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Stoomkoken is dé kooktrend van de toekomst. Niet alleen behoud je de pure smaak van de gerechten ermee, stoomkoken is vooral gezond, want alle vitamines en mineralen blijven bewaard en er komen geen vetten aan te pas.

Stoomkoken voor iedereen is een handig en praktisch boek waarin een grote variëteit aan gerechten wordt gepresenteerd: recepten voor elke dag, voor feestjes en gerechten waar kinderen dol op zijn. Het is niet alleen een basisboek waarin je bijvoorbeeld spaghettisaus en stoofvlees in de oven leert bereiden, ook moeilijker gerechten als chocolademoelleux met vanille-ijsroom worden op een heldere en eenvoudige manier uitgelegd.
Bovendien worden alle geheimen van de stoomkookoven onthuld en een overvloed aan nuttige tips gegeven. Zo wordt in ‘no time’ de stoomkookoven een niet te missen instrument in de keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken