Stefaan Couttenye, S. Van Den Steen en S. van den Steen - Alles over trappist Westmalle

Alles over trappist Westmalle

met eenvoudige en lekkere eenpansgerechten

Een boek van Stefaan Couttenye, S. Van Den Steen en S. van den Steen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Alles over trappist Westmalle, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Alles over Trappist Westmalle schetst de geschiedenis van de bekende trappistenabdij. De broeder-brouwers, die de zorgvuldig bewaarde geheimen van het brouwsel kennen, geven een rondleiding tussen de brouwinstallaties en laten kennismaken met de geuren, kleuren en smaken van trappist. Vandaag kent het bier uitstraling tot in het buitenland.

Algauw blijkt dat de roodbruine dubbel en de goudblonde tripel van Westmalle ‘mooie’ ingrediënten zijn met culinaire mogelijkheden die niemand had kunnen vermoeden. In alle gerechten uit dit boek speelt het trappistenbier van Westmalle een hoofdrol.

Bierkok STEFAAN COUTTENYE van Gasthof ’t Hommelhof in Watou laat zich inspireren door het rijpe karakter van Westmalle. Hij gaat creatief aan de slag met dit bijzonder artisanaal product en vergast u graag op een bijzonder verfijnde biergastronomie. De 15 nieuwe recepten in dit boek zijn het resultaat van zijn creativiteit, kennis van zaken en gedrevenheid. Een origineel bierkookboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken