Pamela Moriarty - Glutenvrij kookboek

Glutenvrij kookboek

eenvoudige, stijlvolle gerechten die iedereen lekker vindt

Een boek van Pamela Moriarty

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Glutenvrij kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ooit graag pizza willen eten ondanks uw glutenvrije dieet? Of een lekkere vruchtentaart? Dat u coeliakie - glutenintolerantie - heeft of om andere redenen glutenvrij eet, wil nog niet zeggen dat u minder smakelijk hoeft te eten.

In dit boek vindt u meer dan 100 glutenvrije recepten voor elke gelegenheid. Elk recept bevat serveertips en achtergrondinformatie, waardoor u eenvoudig kunt variëren, speciale technieken leert en maaltijden fraai kunt presenteren. Of u nu kookt voor een feestje of een snelle hap bereidt, uw familie en vrienden zullen niet merken dat deze verrukkelijke gerechten glutenvrij zijn.

Pamela Moriarty is al meer dan 20 jaar professioneel kok. Haar passie voor koken en voeding en haar persoonlijke ervaringen met de ziekte coeliakie hebben haar ertoe gebracht om kookboeken met glutenvrije recepten te schrijven. - Een glutenintolerantie kan maken dat het koken in plaats van plezier een frustratie wordt. Dit boek wil daarop inspelen en van het koken weer een uitdaging maken. Na een inleiding, informatie over recepten en ingrediënten komt de uitleg van de aandoening aan bod. Er is gebruik gemaakt van paginagrote foto’s waardoor het spirit en zin geeft om de recepten te maken. De geordende lay-out voegt daar nog iets aan toe. Het geheel is overzichtelijk en gemakkelijk leesbaar. Er zijn leuke weetjes en tips aan de gerechten toegevoegd waardoor ook de geïnteresseerde culinaire ‘wereldkokers’ aan hun trekken komen. Het gebruik van verschillende lettertypes geeft mensen die moeilijker lezen een mogelijkheid er goed mee te kunnen werken. Enige nadeel zit in de gebruikmaking van ingrediënten die soms niet voor de hand liggend zijn of herkenbaar zijn van onze supermarkten. Verder een handzaam kookboek met een goede index waardoor koken voor de doelgroep met deze gezondheidsaandoening minder problematisch hoeft te zijn. Achterin kooktips, info over kookgereedschap en een alfabetisch register. Groot vierkant formaat.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken