Stéphane Reynaud en F. Lucano - Gebraad

Gebraad

elke dag een stukje vlees (of vis, of gevogelte...)

Een boek van Stéphane Reynaud en F. Lucano

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Gebraad, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Gebraad.Elke dag een stukje vlees (of vis, of gevogelte…). Stéphane Reynaud. Na het succes van A propos bistro trakteert Stéphane Reynaud ons nu op gebraad! In Gebraad heeft Stéphane maar liefst 80 originele recepten opgenomen voor gebraad in alle soorten. Gebraad van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte én vis. Bij elke vleessoort geeft de auteur behalve recepten ook vele heerlijke ideeën en suggesties. Bovendien doet hij talloze suggesties voor heerlijke bijgerechten uit de Franse keuken om het hoofdgerecht te vergezellen: aardappelgratin, ratatouille uit de oven en tian Provençale. In dit boek zal de lezer recepten vinden van Franse klassiekers die vroeger op zondag op tafel werden gezet, maar ook geheel nieuwe recepten die Stéphane Reynaud zelf ontwikkelde. De auteur past oude zondagse gerechten en familiegerechten naadloos aan de moderne tijd aan. Dit nieuwe boek van de succesvolle Franse auteur garandeert weer vele avonden volop genieten! Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verscheen eerder Van het varken en het veelgeprezen A propos bistro. De pers over A propos bistro:
‘Voortreffelijke recepten. Bij het zoeken in die 480 bladzijden naar een geschikt recept bleef ik papiertjes tussen de bladzijden stoppen. Watertandend sleepte ik me van cover naar cover.’ Johannes van Dam, Het Parool ‘Gerechten en verhalen uit de tijd dat eten nog Eten was, uit de tijd van de klassieke Franse zondagskeuken, toen grootmoeder kookte. Een heerlijk, vrolijk en heel mooi boek.’ Nicolaas Klei, Bouillon!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken