Gebraden koude bout van wild zwijn

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 610 in Koude keuken .

Keuken:
Duits
Gang:
buffet

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebraden koude reerug

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Reesteaks "Alexander"

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

*Pigeon en Salmis second Course: Ragout of Grains, Brown Chicken Jus, Sous Vide Pigeon Offal, Madeira Gelee and Pickled Jerusalem Artichokes

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Fijn gedecoreerde medaillons nr 8

Een recept uit Schonherr - Koude keuken