Parmaham, heel exclusief

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 355 in Koude keuken .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Penne mat saucijzenvlees, walnoten en room

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Crêpes Suzette

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Involtini all'Emiliana (Kalfsrolletjes uit Emilia)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Decoratieve hamschotel

Een recept uit Schonherr - Koude keuken