Frank van der Auwera - Wijnkoopgids 2007

Wijnkoopgids 2007

de 300 beste wijnen beneden de 10 euro

Een boek van Frank van der Auwera

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wijnkoopgids 2007, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

FRANK VAN DER AUWERA
Wijnkoopgids 2007
Deze zeer betrouwbare koopgids is elk jaar de onbetwiste wijnbestseller van Belgi Hij is geschreven voor iedereen die van een lekker glas wijn houdt. Het credo van deze gids is eerlijke en smakelijke kwaliteitswijn met een eenvoudig prijskaartje. En die wijn is niet het monopolie van land, een handvol herkomstbenamingen of een goed geoliede marketingmachine. Steeds meer wijnliefhebbers en -handelaars vertrouwen vaker op hun neus en smaakvermogen dan op een imago of een etiket. De nieuwe wijndrinker is erg nuchter geworden en betaalt voor de inhoud van de fles en niet voor aureooltjes. En dit eenvoudige principe - alleen de klare taal van de wijn spreekt - is al negentien edities lang precies het uitgangspunt van deze gids.
Het is een gids zonder vooroordelen die, bij de start als enige in Belgi zowel Franse als ‘niet-Franse’ wijn behandelt,. zowel bewaarwijnen als wijntjes-voor-elke-dag, waardoor u een zeer rijk, gevarieerd, eigentijds en mondiaal aanbod krijgt. Dat maakt deze gids al jaren d rendsetter wat betaalbare wijnen op de Belgische markt betreft en een ori atiepunt voor importeurs consumenten.
De wijnen worden geselecteerd aan de hand van proeverijen van onafhankelijke proefpanels die blind degusteren. Geen enkele handelaar kan een plaats in deze gids kopen. De 300 beste wijnen beneden de 10 euro is dus honderd procent reclamevrij. Deze negentiende editie 2007 bevat zoals steeds een splinternieuwe en objectieve wijnselectie, dit jaar uit een aanbod van meer dan 2500 wijnen.
Uniek en praktisch ook: bij elke wijn worden systematisch prijs, koopadres (wijnhandel of warenhuis), druivenrassen, bewaarmogelijkheden, etiket, een beschrijving van geur en smaak en ser-veertips gegeven. Zeer handig zijn ook de pictogrammen die aangeven bij welk type gerecht de wijn past.
FRANK VAN DER AUWERA. auteur van deze bron van informatie, is wijnkenner par excellence en door zijn vele bijdragen aan kranten en tijdschriften de meest gelezen wijnschrijver van Belgi In 2005 werd hij - voor de tweede maal - uitgeroepen tot Wine World Ambassador of the Year. De Wijnkoopgids-reeks werd bekroond als Best Wine Guide in Dutch door de jury van de Gourmand Awards 2002.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken