Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree - Gastrovan

Gastrovan

met je neus in de boter

Een boek van Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Gastrovan, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Stel: je koopt een oude camper, je bouwt er een uitklapbare buitenkeuken in en vertrekt op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje, op zoek naar de oorsprong van klassieke gerechten en producten…

Drie jonge en enthousiaste koks bedenken dit plan niet alleen - ze voeren het nog uit ook! Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree ontvluchten de restaurantmuren en vertrekken met hun Gastrovan op een culinaire missie: het bereiden van traditionele gerechten in de streek waar dat eten geworteld is.

Hun kompas is hun passie voor koken en bij elk ‘terroir’ laten ze zich opnieuw leiden en inspireren door het lokale eten, de wijnen en de plaatselijke smaken. Elke gids die hun wegwijs maakt in dit culinaire landschap trakteren ze op een waar feestmaal.

De enthousiaste en ontwapenende aanpak van de drie werkt aanstekelijk: deuren gaan open en de koks ontdekken de grensoverschrijdende kracht van de liefde voor lekker eten.

Hun ervaringen en de bijbehorende recepten zijn in dit boek vastgelegd. GASTROVAN. MET JE NEUS IN DE BOTER is een hartverwarmend en origineel boek over uitzonderlijke gastvrijheid, verbindende passie, lekker koken en - hoe kan het ook anders - fantastisch eten. - GENOMINEERD ALS BESTE KOOKBOEK VAN NEDERLAND 2013


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken